Hilsen fra Finnmark

Her kommer en liten rapport fra teamet nord for polarsirkelen, nærmere bestemt Kirkenes. Vår første måned her oppe har vært spennende og opplevelsesrik og her skal dere få noen av våre høydepunkter.

Vi er så heldige at vi får bo i pinsemenigheten Smyrna. Sammen med menigheten her har vi hatt flere gode stunder med bønn og lovsang. For et par uker siden holdt vi gudstjeneste og det ble en herlig kveld med Guds ord og Gudsnærvær. Vi fikk be for alle og enhver og vi opplevde åndsdåp denne kvelden.

Hovedfokuset for praksisen vår er å få fortelle ungdommene i Finnmark om Jesus.  Vi har startet opp et band med noen jenter, noe som har resultert i både lovsang, middager, Guds ord og gode samtaler. Vi har også hatt flere åpne kvelder for ungdommene på Smyrna.

Forrige helg fikk vi være med som ledere på Varangernatta 2010, et flott arrangement for 200 konfirmanter i Øst-Finnmark. På programmet stod blant annet konsert med Humming People og gudstjeneste med Jesus-vitnesbyrd.

I tillegg til Kirkenes har vi også vært en uke i Vadsø sammen med Finnmarks ungdomsevangelist, Elisabeth Holm. Der hadde vi Ny Generasjonssamling på ungdomsskolen, og Guds ord ble profetert over elevene. Vi fikk også et par kvelder med ungdommene i Filadelfia, Vadsø, med fellesskap, latter, Guds ord og bønn. Og det er nå bestemt at 7.-9. mai 2010 er det igjen klart for ungdomskonferanse i Vadsø!

I midten av februar var vi med på felleskirkelig treff i Varangerbotn med helbredelsespredikant Tom Roger Edvardsen. Guds menighet i Øst-Finnmark samlet.Vi slo oss sammen med noen fra den internasjonale menigheten i Vadsø og dannet lovsangsteam for anledningen.

Vitnesbyrd fra fellestreffet

Elisabeth

Finnmark er vakkert og vi nyter skiturer i Guds fantastiske skaperverk.

Himmelen forkynner Guds herlighet, hvelvingen forteller om hans henders verk. Salme 19:2.

Vår Gud er stor og det er utrolig spennende å få være med på det Gud gjør i Finnmark!

Varme hilsner Lena, og Linnea og Margrete.

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Hilsen fra Finnmark

  1. vigdis

    Kjære jenter i nord!
    Det er så flott å lese det dere skriver, jeg blir stolt og takknemlig. Kom hjem fra den flotte Kenyaturen igår kveld. Det er så flott å se teamet igang der ute også. Hadde veldig gode dager sammen med de tre før jeg dro hjem. Dere er så bra, alle sammen! Nå blir det bra å få Oline på besøk. Klem

  2. Anette

    JAAA!! Er så godt å høre fra nord! det varmer hjerte mitt så utrolig å lese det dere skriver! samtidig som det gjør litt vondt å ikke være der sammen med dere..
    Dere er mine helter og jeg er stolt av dere!
    klem fra en finnmarks syk anette..

Legg igjen en kommentar